DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR VAJRA DHE AUTO-KOZMETIK
 • PËRCJELL INVENTARIZIMIN E MALLIT TË VAJRAVE DHE AUTO-KOZMMETIKËS
 • BËNË PALNIFIKIMIN DHE ORGANIZIMIN E FURNIZIMIT DITOR, JAVOR DHE MUJOR TË VAJRAVE DHE AUTO-KOZMETIKËS
 • MERRET ME ANALIZIMIN DHE KRAHASIMIN E SHITJEVE TË VAJRAVE DHE AUTO-KOZMETIKES
 • MBIKQYR TRAJTIMIN E SHERBIMIT NDËRLIDHËS
 • MERRET ME KONTRAKTIMIN E FURNITORËVE EKZISTUES

KUALIFIKIMETDHEKRITERET  ENEVOJSHME

 • FAKULTETI EKONOMIK PËRPARSI ME MASTER             
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E EGJUHËS ANGLEZE DOMOZDOSHME
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË PUNE, MINIMUM 2 VITE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Tagged as: Gjuhë angleze, Komunikim, Patente shofer, pergjegjes, Pergjegjes per Vajra dhe Auto Kozmetike, prishtine, Shell Kosova, Sherbim