Kompania Roben është në kërkim të punëtoreve femra për pozitën e Perkthyese. Kërkesat për këtë pozitë përfshijnë njohjen e gjuhës turke dhe gjuhës shqipe.

Kualifikimet dhe përvoja:

  • Aftësi të shkëlqyeshme në gjuhën turke dhe gjuhën shqipe (të shkruara dhe të folura).
  • Përvojë e mëparshme në fushën e përkthimit do të ishte një avantazh.
  • Aftësi të mira të komunikimit dhe të bashkëpunimit.

Ofrimi:

  • Rroga bazë + bonuse

Për të aplikuar për këtë pozitë, ju lutemi kontaktoni në numrin e telefonit në WhatsApp: +905323436845 apo aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu”.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Ferizaj, Gjuhe Turke, Komunikim, perkthim, Perkthyese, Perkthyese e Gjuhes Turke, Roben Kosova