Pano Pizza po zhvillohet cdo dite e me shume prandaj po shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

  • Pizzaman
  • Delivery
  • Telefonist
  • Ndihmes Kuzhinier 
  • Kamarier

Kemi nevoje për bashkëpunëtor serioz dhe të vullnetshëm për pune

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 049609520; 048868686 (Whatsapp & Viber)

Tagged as: Delivery, Gastronomi, Kamarier, Kuzhinier, Pano Pizza, Pizzaman, prishtine, Telefonist