Pizzeria Bruni shpall konkurs për pozitat:
Pizza man dhe Ndihmës Kuzhine
 
Kushtet e punës janë shumë të mira dhe rroge optimale, varësisht nga përvoja e punes.
 
Kërkojmë nga punëtori që të ketë aftesi të mira bashkëpunuese
Përvojë ne kuzhinë
 
Adresa : Rruga Tirana, Pejton mbrapa Kompleksit Ramiz Sadiku – Prishtine 
 
Të interesuarit të na shkruajnë ne Viber ose WhatsApp ne këtë numër te telefonit : +38346908070

Tagged as: Gastronomi, Ndihmes Kuzhine, Pizza Man, Pizzeria Bruni, prishtine, Restaurant