Restauranti Taunita Foods është në kërkim të:

  • Pizzamen (Afër Menzës)
  • Punëtor për pastrimin e peshkut (Dragodan)

Detyrat dhe përgjegjësitë për Pizzamen:

  • Të ketë njohuri në pasta.
  • Të ketë aftësi organizative.

Detyrat dhe përgjegjësitë për Punëtor për pastrimin e peshkut:

  • Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
  • Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës
  • Të bëjnë me kujdes pastrimin e peshkut

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin +38349198962 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Lokacioni: Afër Menzës

Orari prej 15:00 deri 22:00

Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!

Tagged as: Gastronomi, Komunikim, Kuzhine, Pastrim i Pershkut, Pizzamen, prishtine, Punetor per Pastrimin e Peshkut, Restaurant, Taunita Foods