Brendi Azma Couture shpallë konkurs për pozitat:

 • Praktikante me mundesi punesimi (5)
 • Qëndistare (2)
 • Rrobaqepëse (2)

Praktikante me mundësi punësimi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jenë të motivuara për punë dhe njohuri të reja.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Qëndistare

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Qepja e detajeve me dorë.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Rrobaqepëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Montimi i fustanave.
 • Qepja e fustanave.
 • Adaptimi i fustanave për trupin e klientit.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes numrit 048125129

Tagged as: Azma Couture, Komunikim, Praktikante, Praktike, prishtine, Qendisje, Qendistare, qepje, retail, Rrobaqepese, shitje, Tekstil