KONKURS

Di Casa Home Design u krijua në vitin 2008 dhe është aktualisht kompania lider në tregun vendor. Puna jonë bëhet me passion duke nxjerrë në pah personalitetin unik të çdo dizajni individual nga koncepti në jetë. Është me të vërtetë një qasje pasionante dhe shumë e detajuar në kërkimin e përsosmërisë. Ne përpiqemi të realizojmë diçka që është shembull i punës së mirë dhe kujdesit të mjeshtërisë së punuar me dorë.
Di Casa vazhdon të sjellë në treg një gamë të gjerë produktesh moderne dhe bashkëkohore. Duke përdorur materiale premium, me cilësi të lartë. Duke bashkëpunuar me liderët globalë të prodhimit të modiljeve të nivelit të lartë.
Me vlerësim të madh për kohën dhe konsideratën tuaj, ju falënderojmë për njohjen me ne dhe presim me padurim vizitën tuaj.

Di Casa Home Design shpall konkurs pune:

  • Prokurim  X2

Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite në fushën e prokurimit.
  • Njohuri të gjuhës Angleze dhe Turke (e preferueshme).
  • Organizimi i blerjeve te mallrave tek furnitoret.
  • Përgjegjës për kordinimin e porosive për klientët dhe depon.
  • Organizimi i transporteve brenda dhe jasht vendit
  • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të programeve (MS-Office) e preferueshme e sistemit FINABIT
  • Hulumtime te tregut (Business Development) brenda dhe jashte vendit 

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në: +383 48 600 002

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Blerje, Di casa home design, Furnitor, Koordinim, Mallra, organizim, prishtine, Prokurim