Kërkojmë punëtor 
______________________________
Kërkojmë punëtor në këto kategori
 
Punëtor në fabrik 5 (F/M)
 
Info bazike :
* Full time (Punë me orar te plot )
 
Infot tjera mund t’i merrni në intervistë
Intervista mbahet cdo ditë pune prej ores
9:00 deri oren 17:00
( TE GJITHa INFOT RRETH PUNES DHE POZITAVE JAPEN VETEM NE INTERVIST )
Numri i kontaktit eshte vetem per gjetjen e lokacionit ne rast se nuk mund ta gjeni ne google maps :
049340000
049761601
 
Lokacioni Ku mbahet konkursi :
Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme) 
Lokacioni me Google Maps:
_____________________________________________________
INFO Për Komaninë Tonë (City.Sa)
Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj
Merremi Me prodhime Vendore Me më shumë se 1200 Produkte vendore të ndryshme 

Tagged as: City Sa, Fabrike, Fushe Kosove, Pune ne fabrike, Punetor në fabrike