Në sallonin e bukurise “Sibella’s Beauty” urgjent kërkohet:

  • Punëtore me pervojë pune në Estetikë

Page atraktive (me marrëveshje)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për:

  • Thonje dhe Depilim

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366

Tagged as: Estetike, Industri e sherbimit, prishtine, Punetore, Sallon i Bukurise, SiBella's Beauty, Thonj