Hotel Manami, është  një hotel në qendër të kryeqytetit I cili ofron dhoma moderne e të rehatshme dhe një atmosferë shumë të ngrohtë, për të cilin ne po shpallim konkurs per nje 

  • Recepcionist/e

Cfare ofrojmë ne për punetorët tone: 

  • Pagë mbi konkurrentët,
  • Ambient te ngrohtë pune, 
  • Pushim 2 ditë në javë 
  • Mundësi avansimi 
  • Trajnime profesionale, etj! 

Të gjitha të interesuar/i/at, mund të dërgojnë CV-ne e tyre tek emaili ([email protected]) ose të shkruajne ne Whatsap/Viber ne numrin + 383 49 536 537

Tagged as: Hotel Manami, Hoteleri, Komunikim, Mikpritje, prishtine, Recepsion, Recepsionist, Recepsioniste