Konkurs

Semitronix Hotel Prishtina Shpallë  Konkurs për këto Pozita (Recepsionist, Kamarier/e ,Shankist/e, )

Recepsionist, Kamarier/e ,Shankist/e

  • Dëshirë dhe entuziasmi për punë
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore.

Semitronix Hotel Prishtina ofron:

  • Ambient të përshatshëm pune,
  • Orar fleksibil ,
  • Kushte të mira pune.

Konkursi ka afat prej 04.06.2024-04.07.2024

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail : [email protected]
Kontakt +383 49 740 222

Tagged as: Gastronomi, Hotel Semitronix, Hoteleri, Kamarier, Kamariere, prishtine, Recepsionist, Shankist, Shankiste