Devolli Group SH.P.K. shpall konkurs për:

Regional Key Account Manager

 • Pozita është për Zvicër dhe rajon 

Përgjegjësitë kryesore:

 • Zbaton strategjinë e kompanisë në lidhje me mundësitë e rritjes dhe krijon strategji të reja për zgjerimin e prezencës në tregjet e synuara;
 • Përgjegjës për ndërtimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve të forta dhe afatgjata me klientët e rinj dhe ekzistues;
 • Ndihmon në zhvillimin dhe zbatimin e strategjisë së kompanisë për rritjen e biznesit dhe rritjen e kënaqësisë së klientëve;
 • Përcjell trendët e tregut, aktivitetet e konkurencës dhe zhvillimet e industrisë;
 • Realizon vizita të shitjes me përfaqësuesit e klientëve ekzistues dhe të rijnë, duke ndërtuar një bashkëpunim të shkëlqyeshëm dhe produktivë;
 • Merr pjesë në panairet e shitjeve dhe udhëtime për takime zyrtare me klientë;
 • Përgjegjës për negocimin dhe arritjen e marrëveshjeve me klientët e rinjë;

Kërkesat dhe kualifikimet:

 • Diplomë universitare në fushën e ekonomisë apo të ngjashme;
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës gjermane (obligative);
 • Përvojë pune të pakten 2 vite në industrinë e shitjes;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi;
 • Aftësi të shkëlqyera analitike, negociuese dhe qasje e orientuar drejt rezultateve;
 • Njohuri të avancuara të MS Office;
 • Fleksibilitet për udhëtime të shpeshta në BE.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Account Manager, Devolli Group, Ekonomi, Financa, Fushe Kosove, Menaxher, Menaxhment, Regional Key Account Manager