Sixt Rent a Car me adresë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës shpall konkurs për:

 • 3 Rental Agent ( Agjente te rentes)

Sixt Rent a Car është një lider ndërkombëtar në ne dhenien me rent te veturave . Ne po kërkojmë agjent shitjesh per dhenien me rent te veturave në Aeroport me aftësi të forta. Ne mirëpresim gjithashtu aplikime nga ata që kërkojnë një lëvizje te re në një karrierë të re dhe dëshirojmë të dëgjojmë nga ata, specialistë të trajnuar hotelesh, shitës, agjentë udhëtimi, recepsionistë ose personel shërbimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 • Menaxhimi i kerkesave dhe shqetësimeve të klientëve në lidhje me marrjen me qira të automjeteve
 • Përfundimi i transaksioneve për marrjen me qira të automjeteve në sportel
 • Shitja e gamës së plotë të produkteve të Sixt, sigurime shtes.
 • Monitorimi i rezervimit dhe kthimit të automjeteve me qira
 • Barazimi i parave të paguara dhe të marra

Cilësitë tuaja

 • Të ketë përvojë të mëparshme në një mjedis të drejtuar nga shitjet
 • Të jetë njohës i kompjuterit me aftësi të mira të tastierës
 • Të jetë i prezantuar mirë, i afrueshëm dhe miqësor
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, si me telefon ashtu edhe ballë për ballë
 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion si individ dhe si pjesë e një ekipi për të përmbushur afatet dhe për të goditur objektivat
 • Të jetë në gjendje të punojë me ndrrime, fundjavë dhe periudha pushimi me një sistem rotacioni
 • Të ketë një standard të lartë të gjuhës angleze verbale dhe të shkruar

Pse të zgjidhni Sixt?

 • Ju presim nëse bashkoheni me ne:
 • një pagë bazë tërheqëse, mujore 500,35 bruto+ racioni i ushqimit + bonus i bazuar në performancë
 • Sesione trajnimi me pagesë dhe mundësi zhvillimi të mëtejshëm

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen [email protected] dhe shenoni poziten qe aplikon.

Afati i dorëzimit të CV është data 29.02.2024

Tagged as: Agent, Agjente, Komunikim, prishtine, Rent, Rental Agent, retail, shitje, Sixt Rent a Car