FLORENTINA VLLASALIU shpallë konkurs pune për pozitat:

 

  • Rrobaqepëse
  • Praktikante (Me njohuri bazike)

Rrobaqepëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Qepja e fustanave.
  • Montimi i fustanave.
  • Adaptimi i fustanave për trupin e klientit.

Kriteret:

  • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.
  • Aftësi në qepje me makinë apo përvojë paraprake.

Praktikante

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jenë të motivuara për punë dhe njohuri të reja.

Kriteret:

  • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, përmes email-it [email protected] apo përmes numrit kontaktues 044 – 294 – 674

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: FLORENTINA VLLASALIU, Lekure, Praktikante, prishtine, Qendisje, qepje, Rrobaqepese, Tekstil, Veshmbathje