Fabrika e metalit Metal Innovation në Malishevë, shpall KONKURS për pozita të lira pune:
  • Inxhinier/Arkitekt
  • Saldues,
  • Ndihmës Saldues,
  • Punëtor të Thjesht

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu“,  në email: [email protected] ose duke kontaktuar përmes numrit të telefonit : +383 49 445 686 

Metal Innovation punon produkte metalike. Nga tavolinat dhe raftet deri tek arti i mureve dhe kangjellat(gilinderat), ne projektojmë dhe fabrikojmë me përpikëri çdo pjesë për të përmbushur kërkesat specifike të klientëve.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Fabrike, Malisheve, Metal Innovation, Ndihmes saldues, Punetor, Saldim, Saldues