KONKURS

Kompania “I.E.C BIO L.L.C”, shpall konkurs për pozita të lira pune,

  1. Saldues (3 pozita)
  2. Skelar (3 pozita)
  3. Punëtor fizik (3 pozita)

Kualifikimet:

  • Diplomë e shkollës së mesme.
  • Certifikata (për poziten Saldues dhe Skelar)
  • Përvojë e punës (e preferuar)
  • Aftësi personale

MËNYRA E APLIKIMIT:

Dokumentacioni për aplikim duhet të ketë:

  • CV me të dhënat kryesore personale dhe përvojen e punës
  • Kopje të diplomës dhe certifikates

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar dokumentet në email: [email protected] ose duke kontaktuar permes numrit të telefonit : +383 49 464688

Tagged as: IEC Intermediary, Ndertimtari, prishtine, Punetor Fizik, Saldim, Saldues, Skelar