Jeni të interesuar të bashkoheni në ekipin tonë me një ambient shume të ngrohtë dhe profesional, atëhere Pasta Fasta me lokacion në Prishtinë, Fushë Kosovë një prej vendeve më të njohura shpall konkurs për këto pozita:

POZITA:                            5x Ndihmëse Kuzhiniere        

QYTETI:                             Prishtinë

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Pergaditja e pastave sipas trajnimit të bërë paraprak
  • Mirembajtja e vendit te punes

Orari:

Orari i parë 08:00-16:00

Orari i dytë 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.


POZITA:                           10x Shankiste

QYTETI:                             Prishtinë, Fushë Kosovë        

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Përpikshmeri dhe mirsjellje ndaj klienteve

Orari:

Orari i pare 08:00-16:00

Orari i dyte 16:00-00:00

Me gjysmë ore pauzë gjatë orarit dhe nje shujtë nga kompania gjate orarit te punës.

Përfitimet:

Punemarrsi perfiton kontrat pune të parapar me ligjin e Kosovës me pushime javore,vjetore dhe mjeksore.


POZITA:                           1x Delivery

QYTETI:                             Ferizaj

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Shpërndarje e ushqimit me korrektësi
  • Mirsjellje me klientët
  • Mirëmbajtje dhe kujdes ndaj ambientit të punës
  • Shkathtësi dhe fleksibilitet gjatë orarit të punës

Orari një javë paradite dhe java tjetër pasdite.

Një ditë e javës pushimë.

Me kontratë pune.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU’ ose në linkun mëposhtë ose dhe në numrin kontaktues 
+383 49 69 96 77

Linku: https://forms.gle/Hj34irWdz3drKE4m9

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Delivery, Ferizaj, Fushe Kosove, Gastronomi, Kuzhiniere, Ndihmese Kuzhiniere  , Pasta Fasta, prishtine, Shankiste