KONKURST

The White Tree kërkon një Shef Kuzhine që të bashkohet me ekipin tonë, që të përgadisë ushqime kualitative për musafirët tanë.

Pozita: Shef Kuzhine
Lokacioni: Prishtinë
Orari: Full-Time

Detyrat dhe pergjegjesitë:

 • Eksperimentimi me receta dhe sugjerimi i përbërëseve të rinj 
 • Studimi i recetave dhe mbledhja përbërësëve të nevojshëm.    
 • Detyra delegative të stafit të kuzhinës.   
 • Informimi i stafin e pritjes për specialitetet e përditshme. 
 • Paraqitje tërheqëse e pjates
 • Modifikimi i recetave për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e klientëve (p.sh. reduktoni kripën, largoni qumështin)
 • Monitorimi i stokun te ushqimit dhe vendosja e porosive   
 • Sigurimi ne pajtueshmëri me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës dhe depove

Aftësitë:

 • Njohuri të avancuara të teknikave të kuzhinës, pjekjes dhe pastësisë   
 • Aftësi Drejtuese   
 • Të njohë kuzhinen vegjetariane dhe vegane
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës    
 • Njohuri e përditshme e teknikave të gatimit dhe recetave    
 • Të ketë aftësi të krijojë receta të reja dhe të rinovojë menu-së sipas nevojave të klientëve
 • Njohja e rregullores së sanitetaris    
 • Arsim profesional kuzhine

Menyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në 044 187 882 ose [email protected]

Tagged as: Gastronomi, Kuzhinier, prishtine, Shef Kuzhine, The White Tree