Party Store është kompani e specializuar në shitjen e ballonëve dekorativ për të gjitha moshat dhe për të gjitha llojet e organizimeve.

Për pikën tonë shitëse në Albi Mall, jemi në kërkim të plotësimit të pozitës:

  • Shitës/e (M/F) (3)

Perparesi kane ata persona qe kane pervoje me dekorime, evente dhe shitjen e ballonave.

Kriteret:

  • Personi duhet të jetë komunikativ;
  • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit;
  • Të jetë fleksibil me orarin e punës.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit te meposhtem “Apliko” (nuk kërkohet CV).

Facebook: “Party Store

Afati i fundit për aplikim është data 06 Nëntor 2022.

Tagged as: Albi Mall, Party Store, prishtine, Shitese, shitje