“Plus Paints është kompani tashmë lidere që nga viti 2008, e cila meret me një sërë shërbimesh dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve si ngjyra industriale dhe produkte të ndryshme për bizneset që meren me materiale si dru, hekur dhe metal.

Kompania Plus Paint ofron ambient të mirë të punës, zhvillim në karrierë, benefite dhe kushte të mira të punës.

Pozitat e hapura:

  • Shitës/e –  1 pozite ( Lokacioni Prizren )

Dergo CV në emailin [email protected], ose kontaktoni ne nr: 049125305″

Email: [email protected]
Web: www.pluspaints.com
Fb: https://m.facebook.com/pluspaintss/

Tagged as: Komunikim, Plus paints, Prizren, retail, Sales, Shites, Shitese, shitje