KONKURS PUNE

Shitës/e në dyqan

Pejë

Detyrat: Të bëjë furnizimin, pranimin dhe dorëzimin e porosive.
Kualifikimet:
-Aftësi të përdorimit të Excel-it.
-Patent shofer të kategorisë B.
-Njohuri e programit te kontabilitetit (e preferueshme)

Të interesuarit të na kontaktojnë në: 049137987[email protected]


 
Puntor në Auto Larje & Mirëmbajtës i objektit/oborrit
Pejë
Kërkojmë puntor për AutoLarje si dhe mirëmbajtës të objektit dhe oborrit, në objektin tonë në Zahaq.      

Të interesuarit të lajmërohen në 049137987 ose në zyret tona në Zahaq. 

Tagged as: Autolarje, Ejona, Mirembajtes, Mirembajtes i objektit, Mirembajtes i oborrit, Peje, Punetor ne autolarje, Shites, Shitese