Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit përkratësisht personalizimit të dhuratave. 
Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djem dhe vajza me orar të plotë në pikën tonë në Albi Mall: 

  • Shitës/e për Dhurata të Personalizuara/ Albi Mall
Zhabari Print kërkon të rekrutojë 4 punëtor djem dhe vajza me orar të plotë në pikën tonë në Albi Mall: 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Zhabari Print:

  • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm Avancimi i metodologjisë së punës.
  • Vend pune të sigurtë.
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj.

Të interesuarit të kontaktojnë në emailin tonë [email protected] ose në viber +383 49 608 810. Konkursi është i hapur deri më 13.04.2024

Tagged as: Albi Mall, Dhurata te personalizuara, Dizajn, Komunikim, Print, Printim, prishtine, Shites, Shitese, Zhabari Print