Mikena Fruits hap konkurs për

Shitës/e  dhe  Sektorist/e për Markete Ushqimore në Prishtinë (Mati 1)

 

  • Të jetë i/e komunikueshëm, entuziast/e dhe i/e përkushtuar.
  • Shërbim të mirë ndaj klientit.
  • I/e aftë të punojë nën presion dhe të punoj në grup
  • Preferohet me eksperiencë të mëparshme në shitje.

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit të dërgojn CV-në në adresen e email-it: [email protected]

Tagged as: Mikena Fruits, prishtine, Sektorist, Sektoriste, Shites, Shitese