X4

Shitës/e – Showroom

Detyrat:

  • Komunikon me klientët dhe ofron zgjidhje për kërkesat e tyre
  • Kujdeset dhe organizon shitjen në dyqan
  • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me stafin e kompanisë
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
  • Përvojë pune ( e preferueshme sektori i njejtë)

Të interesuarit aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose të lajmrohen në: +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Di casa home design, Komunikim, prishtine, retail, Sales, Shites, Shitese, shitje