Pozita: Shitës në market

Lokacioni: Mitrovicë

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • NDIMESA E KLIENTAVE PËR TË KRYER SHËRBIMET E TYRE,
 • REKOMANDIMI I POROSIVE TE MALLIT DUKE U BAZUAR NË KËRKESAT E KLIENTËVE,
 • PREZANTIMI, PROMOVIMI DHE SHITJA E PRODUKTEVE/ SHËRBIMEVE,
 • MIRËMBAJTJA E AFATAVE TE ARTIKUJVE,
 • MIRËMBAJTJA E AMBIJENTIT TE BRENDSHËM, KONTROLLIMI I PASTERTISË DHE GJENDJES TEKNIKE.

 KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 •   EKSPERIENCË NË SHITJE,
 •   SHKATHËSI TË SHITJES, KOMUNIKIMIT DHE  NEGOCIATAVE,
 •   SHKATHËSI KOMPJUTERIKE,
 •   SHKOLLIMI I MESËM,
 •  PERSHTATJA NE PUNE EKIPORE,

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014


Pozitat: 

Kamarier

Lokacioni: Mitrovicë

Orari: 8 orë në ditë, me ndërrime

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
 • Respektimi i rregullave në punë;
 • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
 • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresen: hr[email protected]

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00-17:00, ne nr. e telefonit: +386 49 940 014

Tagged as: Kamarier, Market, Mitrovica, Shell, Shites në market