Boutique Runway shpall konkurs për pozitat:

  • Shitëse
  • Arkatare
  • Financiere

Kandidatet të kenë së paku 2 vite përvojë në lemi të ngjashme

CV-në dhe letren e motivimit mund t’a dërgoni në: [email protected]

Lokacioni: Prishtina Mall 

Tagged as: Arkatare, Financiere, Prishtina Mall, prishtine, retail, Runway, Shitese, shitje