NATRE shpall konkurs pune per 3 Vende te lira (Shitese F). Kerkohet qe kandidatet te ken pervoje. Mosha nga 18- 35 vjec!
 

Kriteret:

  • Personi duhet të jetë komunikativ;
  • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit;
  • Të jetë fleksibil me orarin e punës.
  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm
Kushtet që ofron Kompania jonë janë : 
  • Paga fikse të volitshme 
  • Vend të sigurtë të punes ( Me kontratë pune afatgjate ) 
  • Ambient të rehatshëm pune dhe komod ne qender te Prishtines
 
Të interesuarit mund ta na kontaktojne ne: 

049 283 844

Bregu i diellit 
Afer fures qerimi 2 
NATRE

Tagged as: Komunikim, Kujdes ndaj Klientit, Natre, Prezantim, retail, Shitese, shitje