Donito është në kërkim të kanditateve për plotësimin e pozitës:

  • Shitëse në Showroom të Mobiljeve

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të ndihmojë klientët duke ofruar këshilla dhe zgjidhje të personalizuara.
  • T’i përfaqësojë produktet Donito me një sjellje të përsosur
  • T’i mbështesë menaxhimin në marrëdhëniet me klientët

Kualifikimet:

  • Përvojë e mëparshme në shitje është e preferueshme, idealisht në industri të ngjashme.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme me klientët.

Lokacioni: Fushë Kosovë

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund ti dergojnë CV-të e tyre në email adresën tone [email protected]

Numri kontaktues +38349444081

Tagged as: Donito, Fushe Kosove, Komunikim, Mobilje, retail, Sales, Shitese, shitje, Showroom