City Sa shpall konkurs për punëtorë për kategoritë e mëposhtme:

  • shitese ne terren (5 pozita, Femra)

Informacionet për shitse ne terren:

  • Sigurim shëndetësor
  • Automjetet e kompanisë mund te merren ne shtepi
  • Bonuset javore
  • 1-2 javë trajnim falas nga kompania

Nevojiten punëtor nga Prishtina, Peja, Prizreni dhe Fushë Kosova

Detajet e mëtejshme mund të merren gjatë intervistës. Intervistat zhvillohen çdo ditë pune nga ora 9:00 deri në ora 17:00.

(TË GJITHA INFORMATAT LIDHUR ME PUNËN DHE POZITAT DO TI MERRNI VETËM GJATË INTERVISTËS)
Numrat e kontaktit jepen vetëm për gjetjen e vendndodhjes në rast se nuk e gjeni në Google Maps:
049340000
049761601
Vendndodhja e intervistës:
Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme)
Vendndodhja në Google Maps:
https://goo.gl/maps/DfyekjXPtYGRNDRo9p

Tagged as: City Sa, Fushe Kosove, Komunikim, Peje, prishtine, Prizren, retail, Sales, Shitese, Shitese ne teren, shitje, Teren