KONKURS
Vend i lire i punes ne dyqanin e stolive “Pandora”
Lokacioni: Prishtina Mall
Pozita: Shitese
Orari : 40 ore ne jave

Pandora eshte brend i njohur boteror i stolive per femra. Përvoja e mëparshme ne shitje është e domosdoshme (min dy vjeqare) dhe natyrisht dashuria për stolitë dhe markën PANDORA është thelbësore, gjithashtu të qenit plotësisht fleksibël.

Ju do të jeni pjesë e një mjedis dinamik dhe të frekuentuar ku fokusi kryesor është shitja e stolive të markës tone prestigjioze, dhe njekohesisht duke siguruar nje sherbim te shkelqyeshem per klientet

Mënyra Aplikimit:
Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose ne email adresen: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Komunikim, Pandora, Prezantim, Prishtina Mall, prishtine, retail, Sales, Shitese, shitje