KONKURS

Pozitat e hapura për punë:

  • Agjent i shitjes;
  • Shofer;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Përvojë relevante e punës në fusha te ngjashme;
  • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
  • Përkushtim dhe etikë në punë;

Çfarë ofrojmë ne për punëtort tanë:

  • Saktësi ne pagat mujore;
  • Bonuse mujore dhe vjetore;
  • Shujta ditore;

Mënyra Aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ apo emailit [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Agjent, Agjente, Babija, Komunikim, N.T.P Babija, retail, Sales, shitje, Shofer, Transport