Beta Group shpall konkurs për pozitën:

Lokacioni: Lipjan

SHOFER – KATEGORIA C
Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kombit apo kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

Si të Aplikoni

Beta Group sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected]. Afati i aplikimit është deri me datën 11 Prill 2024.

Tagged as: Beta Group, Komunikim, Lipjan, Logjistike, Shofer i kategorise C, Shofer Kamioni, Transport