Kompania JOY’ shpall konkurs per poziten Social Media Manager

Jemi në kërkim të një Social Media Manager të talentuar për të menaxhuar llogaritë tona në rrjetet sociale. Detyrat e kësaj pozite përfshijnë krijimin e përmbajtjes origjinale, menaxhimin e postimeve dhe përgjigjen ndaj ndjekësve. Do të jeni përgjegjës për imazhin e kompanisë në mënyrë kohezive për të arritur qëllimet tona të marketingut.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kërkoni trendet aktuale dhe preferencat e audiencës
 • Projektimi dhe zbatimi i strategjisë së mediave sociale për të përputhur me qëllimet e biznesit
 • Krijimi, redaktimi, publikimi dhe ndarja e përmbajtjes tërheqëse çdo ditë (tekst origjinal, foto, video dhe lajme)
 • Bashkëpunimi me ekipet e tjera, si marketingu, shitja dhe shërbimi ndaj klientëve për të siguruar konsistencën e markës
 • Komunikimi me ndjekësit, përgjigja ndaj pyetjeve në kohë dhe monitorimi i vlerësimeve të klientëve

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvojë pune si Social Media Manager
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit dhe udhëheqjes
 • Njohuri të gjerë të platformave aktuale të mediave sociale
 • Aftësi të shkëlqyera të zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi të qarta dhe të sigurta të komunikimit
 • Aftësi efektive të menaxhimit të kohës

Nëse jeni i interesuar, ju lutem të dërgoni CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të emailit.

[email protected]

Afati i aplikimit: 10 prill 2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Joy Media, Management, Manager, Marketing, Social Media, Social Media Manager