BetaTech SHPK është kompani e specializuar për shitjen e produkteve të teknologjise informative dhe pjesëve përcjellëse të saj,duke qene një nga kompanitë më serioze dhe inovative në vend dhe më gjerë.

Ne jemi në kërkim të një personi të talentuar dhe krijues me fokus të veçantë në Dizajn dhe Menaxhim të Mediave Sociale për t’iu bashkuar ekipit tone,I cili do te punoj ne ambiente te zyreve tona.

 Projektuesi i Mediave Sociale do të luajë një rol vendimtar në formësimin e prezencës në internet të markës sonë dhe në angazhimin me audiencën tonë të synuar.

Aftësitë tuaja krijuese dhe tregimi vizual i tregimeve do të na ndihmojnë të përcjellim mesazhin e markës sonë në mënyrë efektive nëpër platforma të ndryshme të mediave sociale.

BetaTech  Sh.P.K., shpall konkurs për:

Social Media Manager & Designer (Internal at Office)

Përgjegjësitë e Punës:

 • Menaxhimi i platformave të rrjeteve sociale (Facebook,Instagram,TikTok),
 • Dizajnimi I posteve qe do te postohen ne rrjete sociale,
 • Perpilimi I strategjise se marketingut ne baze mujore,percjellja e saj si dhe feedback nga shitja,
 • Pergatitja e videove,foto te ndryshme te produkteve qe do te postohen,
 • Propozimi i ideve dhe koncepteve të reja për përmbajtjen e rrjeteve sociale,
 • Zhvillimi dhe ekzekutimi i kampanjave të marketingut.
 • Krijon dhe modifikon përmbajtje të ndryshme për qëllime të publikimit në rrjete sociale
 • Të jetë në hap me trendet dhe praktikat e reja të rrjeteve sociale.
 • Raportimi në baza javore dhe mujore lidhur me performancën e marketingut.
 • Menaxhon funksionet e faqes së internetit (Website) dhe platformat e mediave sociale sipas nevojës: Facebook,Instagram,TikTok.
 • Përgaditja e materialeve promovuese në poste për rrjete sociale.
 • Koordinohet me ekipen e shitjes në lidhje me prezentimet dhe specifikat e produkteve të kompanisë.
 • Si dhe detyra tjera sipas nevojës dhe kërkesave të kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara për vendin e punës:

 • Kandidatët me arsimim të mesëm që i plotësojnë kushtet perkatëse të punës së kërkuar;
 • Përvojë e provuar si menaxher/e i mediave sociale ,Designer.
 • Posedimi i njohurive lidhur me planifikimin e marketingut digjital
 • Njohuri të thella të platformave kryesore të mediave sociale, si Facebook, Instagram, TikTok, dhe aftësi për të krijuar dhe zbatuar strategji për secilën platformë.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, me aftësi për të shkruar dhe redaktuar përmbajtje cilësore të mediave sociale.
 • Aftësi për të ndjekur trendet dhe inovacionet në fushën e mediave sociale dhe për t’u përshtatur me strategjinë tone
 • Njohuri rreth shitjeve online
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Të jetë fleksibile në orar.
 • Kandidati duhet te punoj ne ambientet tona te zyreve jo nga jashte zyreve.
 • Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zotërojnë aftësitë e cekura më lartë.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e jona duke ndjekur një karrierë afatgjatë dhe mundësinë për zhvillim profesional  ju inkurajojmë të aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu ” apo tëdërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën tonë:

[email protected] duke shënuar titullin e pozitës që përzgjedhni ne Subjekt.

Konkursi mbetet i hapur deri me datën: 30.04.2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Beta Tech, design, Designer, Komunikim, Manager, prishtine, Rrjete sociale, Social Media, Social Media Manager