Delta Security ofron shërbimet më të sofistikuara dhe më profesionale të sigurisë. Përvoja jonë e punës që nga viti 2001 dëshmon në besnikërinë dhe përkushtimin tonë ndaj klientëve, profesionit dhe shërbimeve që ne ofrojmë.Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Delta Security, kemi kënaqësinë të shpallim disa vende të lira pune për pozicionet e mëposhtme:

              Pozita: Staf Teknik (4 vende të lira)

              Vendi i Punës: PRISHTINË

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Instalim, servisim dhe mirëmbajtje e Sistemeve të Sigurisë, duke përfshirë Sistemin e Alarmit dhe kamerat.
  • Përvojë pune në montimin dhe servisimin e sistemeve të sigurisë (Sistemi i alarmit dhe kamerave) apo të ngjashme – kualifikime të mëparshme janë të preferueshme.
  • Shkollë e mesme e përfunduar.
  • Patentë shoferi, kategoria B.
  • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Përvojë pune në fushën e instalimit dhe mirëmbajtjes së sistemeve të sigurisë.
  • Aftësi në zgjidhjen e problemave teknike.
  • Njohuri të mira të pajisjeve dhe teknologjisë së fundit në fushën e sigurisë.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi në një ekip.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar, të cilët plotësojnë kushtet e cekura më lart, mund të konkurojnë duke dërguar CV-në e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” ose në adresën e emailit: [email protected] . Ju lutemi të përdorni “Aplikim për Staf Teknik” si subjekt të email-it.

Data e Fundit për Aplikim: 13.12.2023.

Kandidatët që përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë. Faleminderit për interesimin tuaj në Delta Security.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Delta Security, Instalim, montim, prishtine, Siguri, Staf Teknik, Teknik