Thirrje për trajnim

Qendra e Akredituar SHEHU Academy hap thirrjen e radhës për aplikim për trajnim intenziv 4 javor në:

  1. Lyerja dhe Zmërlimi
  2. Programimi i makinave CNC
  3. Operimi i makinave CNC
  4. Montimi dhe shërbimi ambulant

Qëllimi kryesor i këtij projekti është: Plotësimi i nevojave të tregut të punës me fuqi të kualifikuar punëtore.

  • Vajzat e moshave të reja që janë në kërkim të një profesioni që u siguron punësim afatgjatë;
  • Të rinjtë punëkërkues nga komunitetet pakicë të cilët kanë interesim per të mësuar një profesion qe ju siguron punësim dhe mirëqenie.

 

Ky trajnim financohet nga USAID përmes Aktivitetit për zhvillimin e fuqisë punëtore të udhëhequr nga sektori privat.

Te gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes email: [email protected]

Kontaktoni nr.tel: 044 550 288

Adresa: Parku i Biznesit – Komoran

 

Tagged as: Komoran, SHEHU Academy, Thirrje, Thirrje per trajnim, Trajnim