Qendra e Akredituar SHEHU Academy hapë thirrjen e radhës për aplikim për trajnim intenziv në:

Montim dhe shërbim ambulant (15 persona)

Ky trajnim është i aranzhuar për:

  • Të rinjët punëkërkues që synojnë të marrin një profesion të kërkuar në tregun e punës
  • Personeli teknik i kompanive në sektorin e përpunimit të drurit
  • Vajzat e reja që janë në kerkim të një profesioni që ju siguron punësim afatgjatë,
  • me mundësi punësimi pas përfundimit të trajnimit

Ky trajnim mbështetet nga: USAID Kosovo Compete Activity


Gjithashtu 1 vende te lire pune per mirembajtjen e mediave sociale

Te gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes email: [email protected]

Kontaktoni nr.tel: 044 550 288

Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Tagged as: Komoran, Mirembajtje e rrjeteve sociale, Montim dhe sherbim ambulant, Perpunim i drurit, SHEHU Academy, SM, Social Media, Thirrje, Trajnim