Qendra e Konsulencës Mjekësore “Një Mjek” shpall konkurs pune për DY PUNTORE
 
Vendpunimi: Prishtina MALL
 
Orari: Orarë i Plotë dhe Orar i përgjysmuar (pas orës 17)
 
Pozicioni:  Dhënia e Shërbimeve të Konsulencës
 
Përparësi në përzgjedhje kanë Dieticientet dhe Nutricistet. Edhe studentet në fusha relevante mund të aplikojnë për part-time job.
 
Te interesuarit mund të dergojnë CV-në në whatsApp në +383 48 333 752 ose ne email-adresen tonë elektronike: [email protected]
 

Tagged as: Dieticent, Konsulence, Mundesi punesimi, Nje Mjek, Nutricist, Prishtina Mall, prishtine