Proper Pizza Cagllavicë dhe Prishtina Mall shpallë konkurs për këto pozita pune:
  • Ndihmës Pizza Man (10)
  • Arkatare (5)
  • Kamarier (3)
  • Shofer (3)
Si të aplikoni?
Ju lutemi ata që janë të interesuar për detaje më të hollësishme të lajmërohen në numrat e telefonit.
  • 049-16-16-10

Per me shume informacione mund te paraqiteni tek Drive Thruu Proper

Tagged as: Arkatare, Kamarier, Ndihmes Pizza Man, pizza, Pizza Man, Proper Pizza, Shofer