ARTEFORM po zgjerohet dhe hap konkurs për 16 vende te reja pune në Vushtrri.

ARTEFORM është kompani e specializuar në prodhimin e kuzhinave, qëndrimit ditor, shkallëve, dyerve, dhomave të gjumit, enteriereve etj.

Vazhdimisht sjellim koncept të ri, me dizajne, modele, materiale inovative duke ruajtur primatin, identitetin dhe traditën tone qe nga viti 1974.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të bëhen pjesë e ekipes se ARTEFORM, ftohen që të aplikojnë në konkursin e mëposhtëm.

  • 2 Arkitekt/e
  • 1 Punonjës në sektorin e financave
  • 4 Monterë në teren
  • 4 Monterë në fabrikë 
  • 2 Operues në CNC
  • 1 Operues në sharrë 
  • 2 Punonjës në sektorin e ngjyrosjes

Lokacioni: FABRIKË / VUSHTRRI

Dërgoni CV-n tuaj në email adresën: [email protected] ose kontaktoni në numrin e telefonit 044 887 887.

Tagged as: Arkitekt, Arteform, Fabrike, Monter në Fabrike, Monter ne teren, Operues ne CNC, Operues në sharrë, Punonjes ne Sektorin e Financave, Punonjes ne Sektorin e Ngjyrosjes, Vushtrri