Palma Furniture, është në kërkim të individëve të talentuar dhe të përkushtuar për të bashkëpunuar me ne në rrugën tonë drejt suksesit të përbashkët

Ju ftojmë të aplikoni për pozitat vakante në kompaninë tonë të cilat i gjeni mëposhtë:

  • Punëtor në CNC (5)
  • Punëtor në Sharr (5)
  • Punëtor në ABS (5)
  • Punëtor Teknik (Grryerje) (5)

Kualifikimet:

  • Eksperiencë pune në pozitë të ngjashme
  • Aftësi për të punuar në një ambient ekipor.
  • Përgjegjshmëri dhe precizion në punë
  • Aftësi për të identifikuar dhe zgjidhur problemet teknike në makinat dhe pajisjet industriale

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit

[email protected] ose numrit +377 45 467 807

 

 

Tagged as: Cnc, Operator, Palma, Palma Furniture, Prodhim, Punetor, Punetor ne Prodhim, Punetor Teknik, Sharr