Best Western Hotel Galla shpall konkurs per disa vende të lira te punës:

Roje 
Kamarier /Shankist 
Recepsionist  (Gjuha Angleze e obliguar)
Kuzhinier 

Kushtet:

  • Page shume e mire, ne baze te pervojes se punes.
  • Transporti nga Prishtina ne Hotel sigurohet pa pagese nga hoteli,
  • Nje shujte ushqimi dhe dy kafe gjate orarit te punes gratis nga hoteli.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500

Tagged as: Best Western, Gastronomi, Hotel Galla, Kamarier, Kuzhinier, prishtine, Recepsionist, Roje, Shankist