Best Western Hotel Galla shpall konkurs për:

 • Kamarier
 • Shankist
 • Kuzhinier
 • Pastruese
 • Recepsionist (Gjuha Angleze e obliguar)
 • Roje

Kushtet:

 • Page shumë e mirë, në bazë të përvojës së punës.
 • Transporti nga Prishtina në Hotel sigurohet pa pagesë nga hoteli.
 • Një shujtë ushqimi dhe dy kafe gjatë orarit të punës gratis nga hoteli.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
 • Të jenë bashkëpunëtorë me stafin.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500

Tagged as: Best Western, Gastronomi, Hoteleri, Kamarier, Komunikim, Kuzhine, Kuzhinier, mirembajtje, Pastrim, Pastruese, prishtine, Recepsionist, Restaurant, Roje, Shankist