• 1.Vozites – Depoist / Punetor ne Depo
 • 2.Shitëse Sektorin e Perdeve 

Vendi i punës për lokacionin: NUKA HOME

Adresa: Cagllavicë Km,4  Rruga Prishtine – Ferizaj 100m Përtej Hotelit Emerald ose HIB në Cagllavicë 

Pozita 1:  Vozitës Depoist / Punëtor në Depo

 • Domosdoshmeri të ketë patentë shoferit të kategorisë B.
 • Përvojë pune sv paku 1 vit si vozitës apo shpernadrës i mallit.
 • Të jetë i motivuar të punojv i pavarur dhe në ekip.
 • Të ketë aftësi të mira komunikative.
 • Punësimi me orar të plotë.
 • Orari 8 orësh me pauzë 45 minuta.
 • Pushim vjetor si dhe
 • Benefitet dhe kontrata sipas ligjit të punës së Kosovës!
 • Paga e kënaqeshme bazuar edhe në eksperiencën e kandidatit.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe një përshkrim motivues për vetën e tyre në emailin

[email protected] duke e cekur pozitën për të cilën aplikon ose në Viber / whatsapp në 045 660 666

Pozita  2 :  Shitëse në Sektorin e Perdeve 

 • Të ketë së paku 1 vit përvojë pune. 
 • Të jetë i/e motivuar të punojë i/e pa varur dhe në ekip.
 • Punësimi me orar të plotë. 
 • Orari 8 orësh me pauzë 45 minuta. 
 • Pushim vjetor si dhe
 • Benefitet dhe kontrata sipas ligjit të punës së Kosovës!
 • Paga e kënaqeshme bazuar edhe në eksperiencen e kandidatit.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe një pershkrim motivues për veten e tyre në emailin 

[email protected] duke e cekur pozitën për të cilën aplikon!

ose në Viber / whatsapp në 045 660 666

Tagged as: Cagllavice, Komunikim, Nuka Home, Punëtor në Depo, retail, Sales, Sektor, Shitese, shitje, Vozites Depoist