Amas Caffe së shpejti hapë pikën e re në shesh Rruga “Qamil Hoxha” 
Jemi në kërkim të këtyre pozitave:
 • Kuzhinier/e
 • Ndihmës/e Kuzhine
 • Shankist/e
 • Ndihmëse Shankiste
 • Kamarier/e
 • Sanitare
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të kenë aftësi të mira organizative.
 • Të kenë aftësi të mira të punës në grup.
   
Të interesuarit të dërgojnë CV në email [email protected] 
ose në numer kontakti 049 148 833 cdo dite prej ores 08:00 – 17:00

Tagged as: Amas Lounge Bar, Gastronomi, Kamarier, Kamariere, Komunikim, Kuzhinier, Ndihmes ne kuzhine, Ndihmese Shankiste, prishtine, Restaurant, Sanitare, Shankist, Sherbim