Ejona shpallë konkurs për pozitat:
  • Shitës/e në dyqan
  • Teknik të makinerisë
  • Teknik të elektroteknikës
  • Ndihmës teknik
  • Praktikanta me pagesë, në punë makinerike dhe elektrike
  • Puntor në Auto Larje 

Lokacioni: Pejë

Të interesuarit mund të kontaktojnë në: 049/137987 / [email protected]

si dhe mund të paraqiten tek zyret tona në Zahaq, Pejë

Tagged as: Ejona, Elektrike, Makineri, Ndihmes Teknik, Peje, Praktikant, Punetor ne autolarje, Shites ne dyqan, Teknik i elektroteknikes, Teknik i makinerise