Taunita, një destinacion i njohur për dashamirët e kuzhinës është në kërkim të personave për të plotësuar poziten për:

  • Punëtor/e për shitje, pastrim dhe pjekje të peshkut

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
  • Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës

LOKACIONI: Qendra tregtare Central Park!

Mbrenda ne Interex

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin +38344897407 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!

Tagged as: Central Park, Kuzhine, Pastrim, Pjekje, Punetor, retail, shitje, Taunita