“Koha Grill”, një restaurant i njohur dhe i pëlqyer në Prishtinë, ka hapur konkurs për pranimin e punëtorëve për të përforcuar ekipin tonë. Jemi në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për pozitat e mëposhtme:

Pozitat e Lira:

  1. Ndihmës Kuzhinier
  2. Kamarier
  3. Shitëse për akullore
  4. Arkatare

Lokacioni: Në shesh, përballë Katedrales

Mënyra e Aplikimit: Të gjithë të interesuarit janë ftuar të kontaktojnë në numrin tonë të telefonit: +383 49 535 725

Tagged as: Arkatare, Gastronomi, Kamarier, Koha Grill, Kuzhine, Ndihmes Kuzhine, prishtine, retail, Shitese