Velas & Tina hap konkurs për pozitat vijuese, duke i kërkuar aplikantëve të kenë këto kualifikime të nevojshme:

Administratë (2 vende të lira):

  • Përvojë pune në fushën e administratës ose të ngjashme
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi
  • Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit 

Shitës (4 vende të lira):

  • Përvojë pune në shitje ose fusha të ngjashme
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe mbikqyrjes së klientëve
  • Motivim i fortë për të arritur objektivat e shitjeve

Aplikantët me përvojë pune relevante do të jenë në avantazh për pozitat e mësipërme.

Mënyra e aplikimit: Ju lutemi dërgoni CV-të tuaja në adresën e emailit: [email protected]

Numri kontaktues për më shumë informacion: 045 800 807

 

Tagged as: Administrate, Administratore, Komunikim, prishtine, retail, Sales, Shites, shitje, Velas & Tina