Taunita, një destinacion i njohur për dashamirët e kuzhinës është në kërkim të personave për të plotësuar poziten për:

  • Pastrim i peshkut dhe ndihmes ne punet e kuzhines

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
  • Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin 043779771 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Lokacioni: Gjakovë

Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!

Tagged as: Gastronomi, Gjakove, Kuzhine, Pastrim, Pastrim i Peshkut, Punetor, Taunita